Varovanje osebnih podatkov

Upravljavec spletne strani jernejbrenholc.com je v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1), zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Za potrebe izvajanja svojih storitev jernejbrenholc.com zbira podatke, ki jih je uporabnik posredoval preko katerega od obrazcev na naši spletni strani: ime, elektronska pošta.

Upravljavec spletne strani jernejbrenholc.com se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezuje k trajnemu varovanju osebnih podatkov pred izgubo, zlorabo ali nepooblaščenim dostopom. Podatke bo upravljavec uporabljal izključno za komunikacijo z uporabnikom in ne bodo posredovani tretjim osebam. Podatki se hranijo in uporabljajo do vašega preklica, ki ga lahko kadarkoli posredujete preko našega kontaktnega obrazca. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Piškotki

Spletno mesto jernejbrenholc.com uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani in analitiko. Z uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.

Kaj so piškotki

Piškotek (cookie) je majhna datoteka, ki shrani vaše spletne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj strani. To omogoča spletnim mestom, da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Piškotki so neškodljivi za računalnik in ne hranijo osebnih podatkov, pač pa s shranjenimi šifriranimi informacijami omogočajo nekatere osnovne funkcije spletne strani in pomagajo izboljšati vašo izkušnjo na spletni strani.

Katere piškotke uporablja naše spletno mesto

Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za začasno identifikacijo med obiskom spletne strani. Več o piškotkih in o postopkih izbrisa piškotkov v različnih spletnih brskalnikih lahko preberete tukaj.

error: Fotografije so avtorsko zaščitene!